Onze vestiging Het Kleine Paradijs is gelegen in het uitstekend bereikbare Salvador Dali plantsoen in de wijk Tussen de Vaarten. In de grote tuin rondom het kinderdagverblijf rennen de kinderen in het rond. Ze spelen in de zandbakken, rijden rondjes op fietsjes of stepjes, slepen met autobanden of springen naar hartenlust op de superveilige trampoline. Buitenspelen is een van de speerpunten van Het Kleine Paradijs. Dagelijks gaan we met de kinderen naar buiten onder het motto ‘slecht weer bestaat niet, wel slechte kleding’. Dus zorgen we ervoor dat de kinderen altijd gekleed zijn op de buitentemperatuur. Bij ons geen kil hekwerk, maar een een mooie beukenhaag rondom het perceel. Naast de betegelijng veel aandacht voor het gazon en een heerlijke speelheuvel. De vele vruchtbomen en -struiken maken Het Kleine Paradijs compleet.

Binnen ziet het er allemaal erg knus uit. Rustige warme kleuren aan de muren, superleuke speelhoekjes en speelgoed van natuurlijke materialen. Er wordt veel gezongen en voorgelezen in ons kinderdagverblijf. De thema’s van de liedjes, de verhalen en de activiteiten bewegen met de seizoenen mee. Elke week staan er nieuwe activiteiten gepland. Als de leidsters met de kinderen brood of koekjes bakken of een lekkere appeltaart maken, zorgen de leidsters er voor dat zoveel mogelijk kinderen het bereidingsproces kunnen meebeleven.

Tussen de middag bieden wij de kinderen een warme maaltijd aan van biologische kwaliteit. Deze wordt dagelijks vers bereid in onze eigen keuken. De kinderen eten gewoon van aardewerk borden en drinken uit echte glazen bekers. Ook het fruit in de ochtend en de versnaperingen in de namiddag zijn va biologische kwaliteit.

Het contact met de ouders is heel belangrijk voor ons. Ouders die hun kinderen brengen blijven vaak nog even zitten om met de leidsters koffie of thee te drinken en hun kinderen nog even te zien spelen. Bij het ophalen krijgen de ouders te horen hoe het die dag gegaan is met hun kinderen. Geregeld organiseren wij thema-avonden voor ouders over uiteenlopende onderwerpen die met de opvoeding van het kind te maken hebben. Ook nodigen wij ouders met hun kinderen uit om met ons jaarfeesten te vieren. Zoals het St. Jans-feest (midzomerfeest) of het Michaels feest in September.

Bent u die kritische ouder die hoge eisen stelt aan het kinderdagverblijf en haar leidsters die uw kind verzorgen? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon en vraag een vrijblijvend gesprek en rondleiding.

Bel ons036 - 535 39 20

Het Kleine Paradijs

Henry Moorestraat 81
1328 LT Almere

T: 036-5353920
E: opvang.krullevaartje@gmail.com

Landelijk Registratienummer Kinderopvang:
666739997

BSO Parcival

Andy Warholstraat 27
1328 LA Almere

T: 06 - 39 04 32 79
E: opvang.krullevaartje@gmail.com

Landelijk Registratienummer Kinderopvang:
218970572

BSO Merlijn

Carel Willinklaan 107
1328 LJ Almere

T: 06 – 15216419
E: opvang.krullevaartje@gmail.com

Landelijk Registratienummer Kinderopvang:
113641679