Peuterspeelzaal Almere Krullevaartje heeft er een eigen kijk op.

Peuterspeelzaal Almere ? ‘Het Peuter Paradijs’ als sterk alternatief!

Opvang Krullevaartje heeft zijn eigen kijk op kinderopvang en peuterspeelzaal. In Almere bieden wij op woensdag- en vrijdagochtend Het Peuter Paradijs aan. Een speciale groep voor 2- en 3-jarigen die een programma krijgen aangeboden dat extra aandacht besteedt aan bijvoorbeeld taal, rekenen en motoriek. Daarnaast komen ook de creatieve aspecten zoals dans, muziek en handvaardigheid aan bod. Hiermee zetten wij een sterk alternatief voor reguliere peuterspeelzaal in Almere neer.

Samen spelen, samen delen

Bij Het Peuter Paradijs leert uw peuter om samen te spelen, te ontdekken en zich te ontwikkelen. De kinderen maken op een speelse manier kennis met elkaar en leren zo omgaan met leeftijdsgenootjes. Tevens stimuleren kinderen elkaar op deze manier in hun (fantasie)spel. Anders dan de meeste locaties met peuterspeelzaal in Almere, draait ons programma de gehele ochtend. Dit draagt bij aan betere verhoudingen en past binnen onze visie.

Een goed is het halve werk

Kinderen hebben de natuurlijke drang om zichzelf te ontwikkelen. Echter is het wel belangrijk om de juiste voorwaarden en omstandigheden te creëren die tot optimale ontwikkeling leiden. In een tijd als deze waar presteren steeds belangrijker wordt en al in een vroeg stadium wordt getoetst, draagt Het Peuter Paradijs bij aan een goede voorbereiding op het basisonderwijs. Individuele eigenschappen komen goed tot bloei bij een peuterspeelzaal. En aangezien Almere een heleboel basisscholen kent vergemakkelijkt Het Peuter Paradijs uw keus!

Geprikkeld?

Neem dan snel telefonisch contact op met 036 5239835 of gebruik ons contactformulier.