fbpx

De Sterretjes

De Sterretjes is onze kleinste locatie. Op deze locatie bevinden zich een babygroep met kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar en een peutergroep met kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

0 tot 2 jaar – groep

In de babygroep krijgt je kindje de liefdevolle verzorging en aandacht die het nodig heeft. Op zachte kleden kan je kindje leren kruipen en spelen in de grondbox met anderen.

Bij Opvang Krullevaartje is het ritme van jouw kindje altijd het uitgangspunt van de dagindeling. In goed overleg zorgen we voor de juiste balans tussen spelen met vriendjes, het prikkelen van de ontwikkeling en rustige momenten. Zodat het zich bij ons net zo fijn voelt als thuis.

Door kleine, speelse en afwisselende bezigheden, zoals liedjes en handgebarenspelletjes, kruipen over de grondtoestellen of voorlezen, ondersteunen we de ontwikkeling van je kindje.

2 tot 4 jaar – groep
In de peuterleeftijd ontwikkelt  het kind zich razendsnel. De wereld ligt letterlijk aan zijn of haar voeten en dat is een feest!

De eerste vriendjes leert je kindje kennen op de dagopvang. Hoe klein je kindje ook is, kinderen reageren op elkaar, herkennen elkaar en zoeken elkaar op. Het kind ontdekt de wereld door te doen en te proberen. We spelen in de bouwhoek met blokken en auto’s  of maken,net als mama thuis, een lekker soepje in het keukentje.

Onze pedagogische visie

vanuit gedeelde zorg,
en wederzijds vertrouwen
met ritme en rust
de andere laten zijn
laten groeien
laten worden