fbpx

Huiselijke kinderopvang Almere Tussen de Vaarten

Huiselijke kinderopvang Almere Tussen de Vaarten? Wij bieden kinderopvang in Almere op diverse locaties in Tussen de Vaarten

Bent u op zoek naar huiselijke, laagdrempelige kinderopvang in Almere? In Tussen de Vaarten bieden wij op diverse locaties verschillende soorten kinderopvang aan. Dat de in Almere gelegen wijk Tussen de Vaarten jong en dynamisch is, snappen wij maar al te goed. Sommige locaties zijn daarom zelfs om 6:30 uur al open. Overigens liggen deze locaties vlak langs de A6. Dus goed bereikbaar!

Van huiselijk tot bruisend

Hoewel het ons streven is om kinderopvang aan te bieden in een huiselijke sfeer, zorgt de groepsgrootte natuurlijk voor meer dynamiek. Daarom kunt u bij ons kiezen voor kleinschalige opvang tot maar 6 kinderen of grotere groepen tot 12 kinderen. Natuurlijk hangt dat af van waar u denkt dat uw kind zich prettig bij voelt. Elke vorm kent zo zijn eigen kenmerken die we graag nader toelichten. Voor kinderopvang in Almere kent Tussen de Vaarten dus voldoende mogelijkheden.

HKZ gecertificeerd

Kinderopvang Krullevaartje in Almere is gecertificeerd. Onze locaties in Tussen de Vaarten mogen een kwaliteitskeurmerk dragen, omdat we met een kwaliteitsmanagementsysteem werken dat processen en protocollen stroomlijnt. Hierdoor worden de leidsters verplicht om op dezelfde manier te werken, zowel op pedagogisch- als op administratief vlak. Wij worden hier jaarlijks opnieuw op beoordeeld.

Kijkje in Krullevaartje’s keuken nemen

De rest van het gebouw mag u natuurlijk ook zien? Nieuwsgierig geworden naar onze organisatie? Bel snel met 036 5239835 of stuur ons een bericht via het contactformulier.