fbpx

Opvang Almere | Huiselijke opvang voor uw kind in Almere

Opvang Krullevaartje in Almere biedt warme en huiselijke sfeer

Bent u op zoek naar huiselijke opvang voor uw kind in Almere? Opvang Krullevaartje probeert op al zijn locaties een warme en veilige omgeving als vervanging van thuis te creëren. Professionele leidsters dragen verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van uw kind. Individuele aandacht met ruimte voor de ‘eigen ik’ is een belangrijk uitgangspunt gedurende de opvang. In Almere zijn er 4 locaties met een totaal van 96 kindplaatsen.

De Gouden Twijg

De Gouden Twijg is een gedachtegoed van Margreet Bijsterveld, onze manager kwaliteit en organisatie. Dit gedachtegoed kent haar oorsprong in de antroposofie van Rudolf Steiner, de pedagogische visie van Emmi Pikkler en de geweldloze communicatie van Marshal Rosenberg. Het tot bloei laten komen van individuele eigenschappen en het vergroten van autonomie en eigenwaarde zorgen voor een positieve ontwikkeling. Deze visie staat centraal bij alle locaties voor opvang in Almere.

HKZ gecertificeerd = kwaliteit

Wij waarborgen de dagelijkse kwaliteit van onze opvang op 3 locaties in Almere middels het HKZ certificatieschema. Dit houdt in dat wij werken met een kwaliteitsmanagementsysteem waarin processen en richtlijnen worden beschreven. Hierdoor wordt alles netjes gedocumenteerd en werkt al ons personeel volgens dezelfde methode. Zo bestaan er bijvoorbeeld protocollen op het gebied van slapen, zindelijkheid en inbakeren.

Even de sfeer proeven?

We snappen goed dat u graag eerst even een kijkje wil nemen. Bel voor een vrijblijvend gesprek of een rondleiding met 036 5239835 of mail ons via het contactformulier.