fbpx

Op zoek naar een kinderdagverblijf Almere?

Kinderdagverblijf Almere Het Krullevaartje heeft een kinderdagverblijf op verschillende locaties in Almere

Bent u op zoek naar opvang met een warme en huiselijke sfeer? Opvang Krullevaartje heeft een kinderdagverblijf op 4 verschillende locaties in Almere. Daar werken we met een duidelijk onderbouwde visie die zorgt dat de kinderen zich veilig, ontspannen en zelfverzekerd voelen. Deze visie heet De Gouden Twijg en wordt breed gedragen op elk kinderdagverblijf in Almere.

Eigenwaarde en autonomie

Eigenwaarde en autonomie zijn 2 belangrijke pijlers binnen onze pedagogische visie. De gouden Twijg is onder andere gebaseerd op de antroposofische visie van Rudolf Steiner en stelt dat het belangrijk is om kinderen vrijheid in hun ontwikkeling te geven. Hierdoor komen hun individuele eigenschappen goed tot bloei. Op alle locaties met kinderdagverblijf in Almere wordt enthousiast met deze visie gewerkt.

Professioneel

Wij werken op elk kinderdagverblijf in Almere met professionele en deskundige leidsters. Afgezien van de wettelijke opleidingseisen zorgen wij d.m.v. gesprekken, bijeenkomsten, thema-avonden en scholing dat de kennis van onze leidsters up-to-date blijft. Daarnaast is opvang Krullevaartje HKZ gecertificeerd. Dat is een kwaliteitscertificaat afgegeven door TUV Nederland.

Kom eens langs

Wij kunnen u natuurlijk enorm veel vertellen over onze opvang. Maar u proeft de sfeer het beste als u zelf even een kijkje komt nemen. Bel voor een vrijblijvend gesprek of een rondleiding met 036 5239835 of mail ons via het contactformulier.