fbpx

BSO Merlijn

Op onze BSO Merlijn bieden wij plaats aan een groep kinderen van 4 tot 8  jaar en een groep kinderen van 8 tot 12 jaar.

Bij de jongsten wordt veel van het speelgoed gebruik gemaakt. We lezen de kinderen voor en we knutselen met ze. Met de gezelschapsspelletjes leren de kinderen te winnen en te verliezen. Kinderen die willen leren handwerken worden door de leidsters daarin begeleid. Alle activiteiten vinden plaats in een veilige en prettige sfeer.

Aan de oudere kinderen bieden wij meer activiteiten die de kunstzinnigheid en creativiteit van de kinderen stimuleren. Er wordt volop tijd besteed aan vragen waarmee deze leeftijdsgroep zich bezig houdt. En er is natuurlijk ruimte om te ‘chillen’. Ook voor deze groep is een veilige en prettige sfeer belangrijk. Wij letten er op dat de communicatie met de kinderen verbindend en geweldloos is.

BSO’s van Krullevaartje

  • In de vakantie’s gaan we erop uit ( kemphaan, speeltuinen)
  • BSO Parcival is gevestigd in de Vrije school.
  • Onze BSO’S halen alleen kinderen van de vrije basischolen in almere.
  • Tijdens studie of vakantie dagen is het voor ouders mogelijk hun kinderen gehele dag onder te brengen.
  • Wij bieden geen 40 weken of vakantie contracten aan.

BSO Parcival

Onze BSO Parcival is sinds kort gevestigd in de dependance van de Vrijeschool aan de Danslaan 60 in Danswijk Almere.

Op deze locatie bieden wij BSO-opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. De kinderen krijgen veel gelegenheid om vrij te spelen en we hebben tal van materialen om de kinderen mee te vermaken.Ook de mooie grote buitenruimte biedt veel speelplezier.

De leidsters zijn enthousiast over deze locatie die veel nieuwe mogelijkheden bied. Zo kunnen we gebruik maken van een speelzaal en het grote schoolplein. Daarnaast weten de leidsters goed in te spelen op de vragen en behoeften van de kinderen door ze voor te lezen, met ze te knutselen en te zingen. We creëren hier een open sfeer waar veel mogelijk is. De communicatie met de kinderen is verbindend en geweldloos.

Onze andere vestigingen zijn:
De Sterretjes, Het Kleine Paradijs en BSO Merlijn

Onze andere vestigingen zijn:
De Sterretjes, Het Kleine Paradijs en BSO Merlijn