fbpx

Bent u op zoek naar BSO Almere?

BSO Almere? Krullevaartje biedt BSO aan in Almere met ruimte voor individuele aandacht

Opvang Krullevaartje biedt BSO aan. Middenin Almere, gelegen in de wijk Tussen de Vaarten ligt onze speciaal ingerichte buitenschoolse opvang waar kinderen na school kunnen bijkomen en hun vrije tijd kunnen besteden. Bij onze BSO in Almere is er altijd ruimte voor individuele aandacht voor uw kind. Wij bieden georganiseerde activiteiten of vrij spel aan, zowel binnen als buiten, weer of geen weer. Even lekker op jezelf zijn kan natuurlijk ook!

Een vast gezicht en een sterke band

Vanuit onze visie vinden wij het belangrijk om een sterke band te creëren tussen leidster en kind. We zijn van mening dat dit voor een kind belangrijk is, om zich zodoende veilig en vertrouwd te kunnen voelen. Daarom gaan wij uit van het principe dat uw kind 2 of meer dagen per week bij onze BSO in Almere doorbrengt.

Lekker op stap

Uw kind heeft natuurlijk regelmatig schoolvakantie. Ook dan is onze BSO gewoon open. In en rondom Almere zijn natuurlijk een heleboel leuke dingen te doen, dus we gaan er in vakanties regelmatig op uit. Een georganiseerd uitstapje of gewoon lekker de natuur in en een heleboel plezier maken. Zo ziet de vakantie opvang er uit!

Wij vertellen u graag meer

Dat kan zowel telefonisch als per e-mail, maar natuurlijk is een persoonlijk gesprek wel het prettigst. Een geheel vrijblijvende afspraak maakt u via 036 5239835 of via het contactformulier.