fbpx

Buitenschoolse opvang Almere Krullevaartje even bijkomen!

Buitenschoolse opvang Almere? Vrijetijdsbesteding staat centraal bij onze buitenschoolse opvang in Almere

Onze locatie voor buitenschoolse opvang ligt in het hart van Almere, in de wijk Tussen de Vaarten. Wij vinden het belangrijk dat kinderen hun vrije tijd ook als zodanig ervaren. Er is voldoende tijd en aandacht voor het individuele kind bij onze buitenschoolse opvang in Almere. Daarnaast kunnen zij gemoedelijk samen zijn met andere kinderen worden er structurele activiteiten aangeboden en kunnen zij zich in vrij spel bewegen, zowel binnen als buiten.

Deskundigheid voorop

Bij onze buitenschoolse opvang treft u alleen deskundige leidsters aan. Door het regelmatig voeren van gesprekken, bijeenkomsten, thema-avonden en scholing houden we het kennisniveau van de leidsters op onze buitenschoolse opvang in Almere hoog. Daarnaast is onze organisatie HKZ gecertificeerd, waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening telkens opnieuw wordt getoetst en verbeterd.

Vakantie vieren!

Onze buitenschoolse opvang houdt rekening met de schoolvakanties in Almere. Afgezien van alle nationale feestdagen in Nederland zijn wij gewoon 52 weken per jaar geopend. Dus ook tijdens de vakantie! We doen dan leuke activiteiten met de kinderen en we gaan er regelmatig op uit. Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina om te zien wat we zoal doen!

Achter de schermen

Wij vertellen u graag meer over onze visie en werkwijze. Voor een geheel vrijblijvend gesprek of een rondleiding maakt u gewoon even een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 036 5239835 en middels het contactformulier.