fbpx

Een kindercentrum in Almere op diverse locaties

Zoekt u een kindercentrum in Almere met een unieke visie?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Krullevaartje heeft op diverse locaties een kindercentrum met KDV en BSO. Almere telt aardig wat kindercentra. Daarom trachten wij ons te onderscheiden middels een uniek gedachtegoed, gestoeld op de antroposofische visie van Rudolf Steiner. Deze visie heet De Gouden Twijg en wordt op elk kindercentrum in Almere gehanteerd.

Ikke

De Gouden Twijg stelt het kind centraal. Waar hij/zij naar verlangt of de vreugde die het kind toont, daar wordt door de leidster op gereageerd. De kwaliteit van het communiceren is dan ook van groot belang. Hierdoor komen de individuele eigenschappen van een kind goed tot bloei. Het is de taak van pedagogisch werkers op elk kindercentrum in Almere om voorwaarden te scheppen om hier uiting aan te geven.

Van baby tot brugklasser

Bij een kindercentrum van Krullevaartje in Almere ziet u diverse doelgroepen terugkomen. Wij vangen namelijk kinderen vanaf 8 weken tot kinderen tot 12 jaar op. Onze locaties variëren van écht kleinschalig tot meer dynamisch. Samen met u kijken we dan ook graag naar welke locatie het beste bij uw kind past. Ook doorstromen naar een andere groep is mogelijk, als de ontwikkeling van uw kind hierom vraagt.

Het is heel wat

U brengt uw kind natuurlijk niet zomaar ergens. Door de sfeer te proeven krijgt u een goed idee van hoe het er bij ons aan toe gaat. Kijkje in de keuken? Bel 036 5239835 of gebruik ons contactformulier.