Kinderdagverblijf Almere Buiten? Wij hebben meerdere locaties

Opvang Krullevaartje heeft op meerdere locaties een kinderdagverblijf, net onder de wijk Almere Buiten. Elk kinderdagverblijf van opvang Krullevaartje onderscheidt zichzelf door de unieke visie die in de gehele organisatie wordt uitgedragen. Deze visie heet De Gouden Twijg en is gebaseerd op de antroposofie van Rudolf Steiner. Zorg voor het kind vanuit werkelijk contact en communicatie met het kind, staan centraal bij het kinderdagverblijf. Vanuit Almere Buiten maar een klein stukje.

Een goede visie is goud waard

Wij zijn van mening dat een goede visie een stevig fundament voor het werken met kinderen is. Onze visie, De Gouden Twijg, is een gedachtegoed dat is gebaseerd op onder andere de visie van antroposoof Rudolf Steiner en pedagoog Emmi Pikler. We stellen het kind en zijn individuele behoeften centraal. Deze visie wordt gebruikt in elk kinderdagverblijf dat we in Almere Buiten hebben.

52 weken per jaar alle soorten opvang!

Afgezien van nationale feestdagen zijn onze locaties 52 weken per jaar geopend. Sommige locaties zijn zelfs al om 6:30 uur open. Zoekt u dus een kinderdagverblijf in de buurt van Almere Buiten en moet u vroeg de weg op? Dan is dat ideaal! Wij bieden kinderopvang, buitenschoolse opvang en speciale peutergroepen. Ook incidentele opvang is mogelijk, indien de groepsgrootte dit toelaat.

Zo geregeld

Meer weten over onze visie? Of gewoon even de sfeer proeven? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 036 5239835 of stuur een bericht via ons contactformulier.