fbpx

Op zoek naar een kinderdagverblijf Almere Haven?

Kinderdagverblijf Almere Haven? Wij hebben meerdere locaties nabij Almere Haven.

Opvang Krullevaartje heeft 3 locaties met een kinderdagverblijf. Vanuit Almere Haven goed bereikbaar via de A6. Onze opvang wordt geboden vanuit het gedachtegoed ‘De Gouden Twijg’, dat is gebaseerd op de antroposofie van Rudolf Steiner. De dagelijkse opvoeding, begeleiding en stimulering van de ontwikkeling wordt op elk kinderdagverblijf in de buurt van Almere Haven verzorgd door deskundige leidsters.

Spreken is zilver? Goud!

Communicatie is één van de belangrijkste pijlers binnen De Gouden Twijg. Kinderen treden hierdoor in verbinding met ons. Door kwalitatieve communicatie wordt ook de kwaliteit van het leven verhoogd. Bijvoorbeeld door serieus om te gaan met individuele behoeften en meningen. Leren communiceren zorgt ook voor actief deelnemen aan het leven, wat het gevoel van autonomie en eigenwaarde van een kind vergroot. Bent u dus op zoek naar een kinderdagverblijf vlakbij Almere Haven met een sterke visie? Dan heeft u die gevonden!

Bekend is wel zo fijn

Wij streven ernaar om te werken met vaste leiding. Op elk kinderdagverblijf. Of u nu uit Almere Haven, Almere Stad of Tussen de Vaarten komt. Zo werken we overal. Een goede band met uw kind zorgt er immers voor dat het zich veilig en vertrouwd voelt. Vanuit dit oogpunt vragen we u dan ook om uw kind minimaal 2 (hele) dagen bij ons te brengen.

Begrijpt u?

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Die beantwoorden we graag. Belt u ons daarom via 036 5239835 of gebruik ons contactformulier.