Wij hebben diverse locaties met een kinderdagverblijf nabij Almere Stad

Opvang Krullevaartje heeft meerdere locaties met kinderdagverblijf in de buurt van Almere Stad. Van kinderopvang tot buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal. En van kleinschalige opvang tot meer dynamische groepen. 5 Dagen in de week, 52 weken per jaar. Nou ja, behalve tijdens nationale feestdagen dan. Ons kinderdagverblijf is vanuit Almere Stad trouwens goed bereikbaar!

Kijk op kinderen

Bij elk kinderdagverblijf van Krullevaartje in Almere Stad wordt ons gedachtegoed ‘De Gouden Twijg’ gehanteerd. Een visie die onder andere is gebaseerd op de antroposofische visie van Rudolf Steiner. Centraal daarin staat het tot bloei laten komen van individuele eigenschappen van kinderen. Daarbij wordt uitgegaan van het idee dat bij een kind in de kiem alles aanwezig is om zichzelf te ontplooien.

Van wieg naar weg

Kinderdagverblijf Almere Stad. Onze organisatie biedt opvang aan kinderen vanaf 8 weken tot 12 jaar. Uw kind kan dus vanaf zijn/haar geboorte tot het vertrek naar de middelbare school bij ons worden opgevangen. Onze leidsters dragen dan ook vaak voor een langere periode de zorg voor uw kinderen. En dat is fijn want een langdurig contact draagt bij aan een veilig gevoel en een vertrouwde omgeving. Iets waar wij belang aan hechten bij elk kinderdagverblijf rondom Almere Stad.

Komt u kijken?

We nodigen u graag uit om te komen kijken bij één van onze locaties en u meer te vertellen over onze visie en onze mogelijkheden. Bel voor een vrijblijvende afspraak via 036 5239835 of stel uw vraag via ons contactformulier.