Kinderopvang Almere? Krullevaartje biedt warme en huiselijke kinderopvang in Almere

Krullevaartje is een organisatie die warme en huiselijke kinderopvang in Almere aanbiedt. Tijdens deze opvang dragen professionele leidsters mede de verantwoordelijkheid voor de verzorging, opvoeding en ontwikkeling van uw kind. Dit doen zij door een duidelijk onderbouwde visie genaamd De Gouden Twijg. Deze visie op kinderopvang wordt op alle locaties in Almere gehanteerd.

Pedagogische visie

Door vrijheid in hun ontwikkeling te geven, komen de individuele eigenschappen van uw kind goed tot bloei. Het vergroten van de eigenwaarde en autonomie van een kind geven ruimte aan de groei van ‘de eigen ik’. Deze uitgangspunten staan centraal in onze visie op kinderopvang van Krullevaartje in Almere. Meer informatie hierover vindt u op onze website.

Weer of geen weer

De kinderen bij kinderopvang Krullevaartje in Almere proberen elke dag naar buiten te gaan. Zonneschijn, harde wind of regen die met bakken uit de hemel komt vallen. Wij vinden weersomstandigheden nooit een probleem om even een frisse neus te halen buiten. Plukken we gelijk even een biologische appel of peer uit de tuin. Lekker! En zo kunnen we meteen leuke spulletjes verzamelen voor op de seizoenstafel.

Meer weten?

Er valt veel te vertellen over Krullevaartje. Natuurlijk vindt u op onze website al veel informatie. We kunnen ons echter voorstellen dat u toch vragen heeft of graag even langskomt. U kunt een vrijblijvende afspraak maken via 036 5239835 of via het contactformulier.