Krullevaartje biedt huiselijke kinderopvang op diverse locaties in Almere

Bent u op zoek naar kinderopvang in Almere? Wij bieden op diverse locaties huiselijke en sfeervolle opvang aan. Van heel kleinschalig tot meer dynamisch. Van kinderdagverblijf tot buitenschoolse opvang. En we werken tegenwoordig ook met speciale peutergroepen. Uw kinderen worden uiteraard op alle locaties met kinderopvang in Almere begeleid en verzorgd door deskundige leidsters.

Zo werken wij

Alle locaties van Krullevaartje met kinderopvang in Almere werken volgens ons pedagogisch beleid, De Gouden Twijg. De uitgangspunten van dit beleid zijn verwerkt in een werkplan dat richting geeft aan het dagelijks handelen van de leidsters op de groep van uw kind. Er wordt onder andere aandacht besteedt aan de taalontwikkeling, motorische ontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling. Meer over onze visie kunt u vinden op onze website.

Een sterke band biedt vertrouwen

Wij zijn van mening dat continuïteit en duidelijkheid bijdragen aan een veilig en vertrouwd gevoel bij kinderen. Een goede relatie met de vertrouwenspersoon en het vaste aanspreekpunt, de (vaste) leidster, is hier een voorwaarde voor. Daarom vinden wij het fijn dat uw kind minimaal 2 dagen in de week bij ons komt. Als u kinderopvang afneemt op onze locaties in Almere, dan bieden wij ook uitsluitend hele dagen aan. In overleg kan op woensdag of vrijdag één dag worden afgenomen.

Nieuwsgierig?

Wij maken graag tijd voor een vrijblijvend gesprek of een rondleiding. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 036 5239835. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.