Kinderopvang Tussen de Vaarten? Krullevaartje biedt kinderopvang en BSO aan in Tussen de Vaarten

Bent u op zoek naar kinderopvang in de wijk Tussen de Vaarten in Almere? Opvang Krullevaartje biedt op meerdere locaties laagdrempelige en huiselijke kinderopvang aan. En omdat Tussen de Vaarten een jonge wijk is met veel basisscholen bieden we ook buitenschoolse opvang aan. Wij werken met vaste, deskundige leidsters en hechten veel belang aan individuele aandacht.

Vrijheid in ontwikkeling

Opvang Krullevaartje biedt volgens een bepaalde visie kinderopvang aan. Op onze locaties in Tussen de Vaarten wordt gewerkt met De Gouden Twijg. Dat is een gedachtegoed van Margreet Bijsterveld, onze manager organisatie en kwaliteit, en is gebaseerd op de antroposofische visie van Rudolf Steiner. We bieden ruimte voor de ‘eigen ik’ en plaatsen de ontwikkeling naar zelfstandigheid voorop. Een goede relatie tussen kind en leidster is hierbij essentieel. Daarom gaan wij uit van het principe dat uw kind minimaal 2 dagen bij ons komt.

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op diverse locaties speciale peutergroepen, buitenschoolse opvang en laagdrempelige kinderopvang aan in de wijk Tussen de Vaarten in Almere. Wij bieden, met het oog op een goede band tussen leidster en kind en meer rust op de groep, uitsluitend hele dagen aan. Incidentele opvang is bij ons ook mogelijk, mits de groepsgrootte dit toelaat.

Met eigen ogen

Zien is geloven. En dat snappen we. Daarom ontvangen we u graag voor een vrijblijvend gesprek of een rondleiding op één van onze locaties. Bel met 036 5239835 of stuur een e-mail via het contactformulier.