fbpx

Naschoolse opvang Almere is lekker neerploffen op de bank

Naschoolse opvang Almere. Vrijetijdsbesteding centraal bij Parcival in Almere

Opvang Krullevaartje biedt 5 dagen per week zowel voorschoolse- als naschoolse opvang aan. Onze locatie in Almere ligt dichtbij de A6, handig voor forenzen! Daarnaast kan uw kind tijdens vakanties of studiedagen ook bij ons terecht. Meer praktische informatie over onze naschoolse opvang in Almere vindt u op onze website.

Lekker jezelf zijn

Als uw kind de hele dag in de schoolbanken heeft gezeten, dan wil het maar één ding. Lekker zichzelf kunnen zijn en zijn eigen ding doen. Even bijkomen. De verhalen en belevenissen van die dag delen met de groepsleiding. Eigenlijk net als thuis. Wij stellen vrijetijdsbesteding dan ook centraal in de naschoolse opvang. Onze locatie in Almere is dan ook speciaal ingericht om lekker je gang te kunnen gaan en te kunnen bewegen in vrij spel. Zowel binnen als buiten.

Op stap

Hoewel vrijetijdsbesteding bij ons centraal staat, bieden we de kinderen natuurlijk ook georganiseerde activiteiten aan. En we gaan graag naar buiten. Weer of geen weer. In schoolvakanties gaan we ook wel eens weg. We maken dan graag een leuk uitstapje of we gaan de natuur in. Kortom, er valt genoeg te beleven bij onze naschoolse opvang in Almere.

Het kan maar geregeld zijn

Heeft u professionele en kwalitatieve opvang nodig? Bel gauw met 036 5239835 voor een vrijblijvende afspraak. Dan vertellen wij u tijdens een rondleiding graag meer over onze organisatie. U kunt uw vragen ook stellen middels ons contactformulier.